Bedelsieraden, de populairste trend van 2024!

Steeds meer dames hebben een bedelsieraad aangeschaft! En dat is ook niet zo gek want dit is de populairste sieradentrend van 2024! Doe jij al mee? Durf jij het aan en style jij onze te gekke bedelsieraden met je fashion items? 

Hoe combineer ik gekleurde bedelsieraden?

Sieraden met unieke bedels zie je tegenwoordig overal! Van felle kleuren en aparte vormen gestyled met gave fashion items. Je kan ze zelf samenstellen of worden voor je ontworpen! Ze zijn niet meer weg te denken! Doe jij mee met deze trend? We LOVE IT!

Bedelkettingen

De bedelkettingen hebben prachtige chunky bedels gemaakt aan een grof geschakelde ketting. Dit zie je vaak terug in de kleur goud en in het zilver. Hoe meer bedels aan je ketting hoe beter! En dan zou je denken maar hoe combineer ik de bedelketting?

Hoe combineer je deze bedelketting met al die kleuren?  

Dit is juist heel gemakkelijk! Door de verschillende kleuren in de bedels hoef jij alleen nog maar een item uit je kledingkast te pakken waar deze kleur in terugkomt en hoppa je bent klaar! Dus een ketting met rode bedels hoeft dus niet alleen bij rode kleding gestyled te worden maar bijvoorbeeld met roze, donkerblauw of lichtblauw. Met neutrale tinten zit je altijd goed ongeacht de kleuren uit de bedels.

Welke oorbellen draag ik erbij?

Dat is een goede vraag en vele denken dat je alleen nog kleine basics bij een volle bedelketting kan dragen. Niets is minder waar! Hou de chunky style erin en draag wat grotere of grovere oorbellen bij je bedelketting! En daar is je statement! Let wel op dat je de rest van je kleding items rustig houdt.

Armband met bedeltjes

Is een bedelketting net iets teveel voor jou maar ben je wel gek op bedelarmbanden? Goed nieuws want naast een bedelketting worden er ook handmade bedelarmbanden gemaakt. Je kunt de bedelarmband perfect stapelen met je andere armbanden voor een speels en chunky effect! Gebruik de code BLOG10 voor maar liefst €10,- korting op je hele bestelling! Geldig t/m 30 maart 2023! Wees er snel bij! 

Zelf samenstellen van bedelkettingen/armbanden

Veel sieradenwebshops geven de mogelijkheid zelf je ketting samen te stellen. Kies je favoriete bedels uit en tadaa daar is je unieke bedelketting. Kom je er niet uit! Wees gerust bij By Lin Jewellery ontwerpen wij zelf de bedelketting zodat jij je geen zorgen hoeft te maken wat bij elkaar staat en welke bedels je met elkaar moet matchen. Wij hebben bedelkettingen met een soort kleur maar ook met allerlei gekleurde bedels bij elkaar! Hou je van kleur dan ben je bij ons op het juiste adres. Maar hou je van neutraal? Dan hebben wij de perfecte bedelketting in het goud of zilver voor jou! 

Ben jij al om? Shop dan nu onze handmade bedelsieraden!

Terug naar blog