Klantenservice

VERZENDING

Bestellingen worden binnen 1 - 3 werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen €2,90 (NL) Vanaf €29,- worden je producten gratis verzonden. De verzendkosten bedragen €7,50 (BE) en vanaf €50,- worden je producten gratis verzonden. Je bestelling past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. 

RETOURNEREN SIERADEN

Heb je iets besteld maar is het toch niet helemaal naar wens? Bij Beautiful by Lin heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na de leverdatum je bestelling te retourneren.

Hoe stuur je je retour op de juiste manier op?

Stap 1

Verpak de producten indien mogelijk in de originele verpakking. Mocht dit niet mogelijk zijn kun je een andere verpakking gebruiken.

Stap 2

Meld je retour aan via beautifulbylin@gmail.com. Meld hierin je ordernummer en reden van retour.  

Stap 3

Noteer het volgende adres op je retourzending:

Beautiful by Lin
Straat van Corsica 191
3825 VB Amersfoort 

Stap 4

Verzend je retour via een PostNL of DHL servicepunt. 

Retourvoorwaarden

Alleen onbeschadigde sieraden, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking toevoegen. Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

De retourvoorwaarden:

  • Oorbellen i.v.m. hygiëne kunnen niet worden geretourneerd.
  • Retourneren kan alleen binnen de genoemde 14 dagen.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening en ook de eventuele risico’s van het verzenden is de verantwoording van de klant.
  • Retourzendingen/meldingen waar geen naam of ordernummer bij genoteerd zijn, worden tot 1 maand na datum van ontvangst bewaard. Na deze periode wordt de retour in onze eigen administratie verwerkt en kan hier geen aanspraak meer op gemaakt worden.
  • Als de gehele bestelling retour gestuurd wordt, krijg je het gehele aankoopbedrag exclusief verzendkosten vergoed. 

Sommige sieraden kunnen niet retour worden gestuurd:

  • Gepaste of gedragen oorbellen. 

Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen we je retour weigeren.

RETOURNEREN KLEDING

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor gebruik maken van de pakbon die in het pakket zit of het “Modelformulier voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen na indiening van het voornoemde formulier of de ondubbelzinnige verklaring, aan Beautiful by Lin.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor de sale producten en seizoensgebonden producten. Sale items mogen niet retour. Wij geven geen garantie op stenen, glitters, kralen, knopen, schoudervullingen en pillen van de stof. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaling: Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Stap 1

Stop de items die je wilt retourneren in de originele verpakking, ongedragen met de kaartjes eraan in een verzendzak.

Stap 2

Zorg ervoor dat er geen andere sticker of adres op jouw pakket zit.

Stap 3

Zorg ervoor dat wij kunnen zien wie de afzender is. Voeg jouw (ingevulde) pakbon toe. Pakbon kwijt? Stuur ons dan een mail beautifulbylin@gmail.com.

Stap 4

Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. Retouradres: Straat van Corsica 191, 3825VB Amersfoort.

Stap 5

Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een DHL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €7,25 per pakket.

Stap 6

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
Beautiful by Lin
Straat van Corsica 191
3825 VB Amersfoort

SIERADEN BESCHADIGD OF STUK

Het kan voorkomen dat een sieraad stuk of beschadigd aankomt. Hiervoor bieden wij een garantie van 14 dagen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons via beautifulbylin@gmail.com. Mocht het sieraad stuk gaan later dan 14 dagen na ontvangst, bieden wij hier geen garantie voor. 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan je vraag via ons contactformulier op de website of mail ons naar beautifulbylin@gmail.com. Wij streven ernaar je mail binnen 48 uur te beantwoorden.