Over Beautiful by Lin

Lieve bezoeker,

Allereerst wat super leuk dat je op mijn website kijkt. De naam Beautiful by Lin  zegt het waarschijnlijk al ''Mooi door Lin''. Dat is precies wat ik al heel lang doe, mensen helpen zichzelf nog mooier maken en voelen met mijn gevoel en kennis voor styling die ik van mijn moeder heb meegekregen. Een onderdeel van Beautiful by Lin is By Lin Jewellery. Hier ligt de focus op sieraden en overige modeaccessoires. 

Vriendinnen en familie vragen mij al sinds jonge leeftijd voor stylingadvies op het gebied van kleding, sieraden en make-up. Dit is een grote passie voor mij en de drang om te ondernemen heeft altijd in mij gezeten. Zo is Beautiful by Lin in 2023 ontstaan. Omdat ik een kleine onderneming ben en bij het begin wil beginnen ben ik gestart met het verkopen van sieraden onder de naam By Lin Jewellery.

Sieraden zijn voor mij de kers op de taart voor je outfit! Elk product dat je op mijn website ziet heb ik vanuit mijn gevoel en liefde voor styling uitgekozen maar ook wat past bij mijn eigen style. Ik kan alleen product verkopen als ik er zelf ook 100% achtersta! Ik controleer het sieraad daarom altijd op de kwaliteit en uitstraling. Past dit bij Beautiful by Lin en zo ja dan past het sieraad ook bij jou! Wekelijkse kun je Lin's favorites bewonderen op de webshop voor inspiratie. 

Ik sta voor toegankelijkheid, eigenheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Dit wil ik ook uitstralen met mijn producten. Ik prijs de producten zo dat vele deze kunnen aanschaffen. Daarnaast gebruik ik mijn eigen gezicht om mezelf aan jullie te tonen en hoe een sieraad in/om staat en ik sta uiteraard voor goede kwaliteit. Daarom verkoop ik voornamelijk stainless steel producten. Heel sterk materiaal wat niet verkleurt en dus heel lang meegaat! 

Ontdek nu ook mijn collectie By Lin's favorites. Wekelijks vind je hier mijn favoriete items! 

Heel veel shop plezier!

Liefs, Linda