Hoe match ik mijn oorbellen met mijn outfit? 🙈😍

Zoveel sieraden, zoveel kleding en hoe maak ik nu de juiste combinatie? Dit kan heel lastig zijn maar wees gerust je bent niet de enige. Wat vooral belangrijk is, is dat je je comfortabel voelt met wat je draagt. Dat is stap 1. Stap 2 is dat je jezelf de vraag stelt wil ik mijn oorbellen matchen met mijn outfit of andersom? Laten we van het eerste uitgaan.

Pak je fashion oorbellen erbij, check de kleur, de drukte en grootte. Is je oorbel groot, lila van kleur en bevat veel kleuren en strassteentjes? Dan valt deze oorbel onder de statement oorbel en is dus groot en opvallend. Perfect! Maar hoe match je dit met je outfit?

Een statement oorbel is al opvallend genoeg, dat betekent dat je de aandacht niet wilt verleggen naar je outfit maar naar je oorbel. Je wilt er tenslotte mee opvallen toch?

Pak dan een basic of rustig item uit je kast. Op de foto zie je duidelijk dat lila terugkomt in mijn bovenstuk. De andere kleuren blenden rustig over waardoor het niet te druk is. Waren deze bloemen fel van kleur en was er duidelijk overlap te zien? Dan is het te druk! Qua kleur is het belangrijk dat je verbind met de kleuren uit je oorbellen. Is jouw jurk wit met een lila boordje? Perfect! Is je jurkje blauw? Neh sla deze dan maar even over..

Wat prachtig staat in de zomer is een mooi A-lijn jurkje of een lange wijde jurk. Hou je niet van jurken? Kies dan een leuke jeans uit, combineer deze met en simpel wit T-shirt of blouse en mix en match je statement oorbellen hierbij! Voila je outfit is helemaal compleet en jij bent helemaal on point met je statement oorbellen!

Terug naar blog