Lichte statement oorbellen bij By Lin Jewellery!

Statement Oorbellen bij By Lin Jewellery: Maak Een Oorverblindend Statement!

Statement oorbellen zijn dé perfecte manier om je look een opvallende twist te geven. Deze grote eyecatchers zijn niet alleen indrukwekkend qua formaat, maar vaak ook voorzien van sprankelende kleuren en unieke details zoals stofjes, kralen en andere speelse elementen. Bij By Lin Jewellery vind je een uitgebreid assortiment aan statement oorbellen: van grote, ronde varianten tot elegante, lange oorbellen. Er is voor ieder wat wils!

Statement oorbellen zijn toch zwaar?! 

De statement oorbellen van By Lin Jewellery zijn zeker niet zwaar! Dit komt door de gebruikte materialen waaronder kraaltjes, filt en glaskralen. Dit zijn lichte materialen waardoor je niet eens het gevoel hebt dat je een grote maar ook lichte statement oorbel draagt. Ideaal toch! Materialen als stainless steel, metaal, houten kralen wegen wel zwaarder. 

Feestje? Diner? Of Gewoon Omdat Het Kan!

Of je nu een feestje hebt, een etentje, een avondje uit of gewoon van opvallen houdt, een kijkje nemen bij onze statement oorbellen is altijd een goed idee. Wij garanderen dat jij de show steelt met een van de statement oorbellen van By Lin Jewellery. Complimenten verzekerd!

 

Soorten Statement Oorbellen

Er zijn diverse soorten statement oorbellen. De meest bekende zijn grote oorhangers en oorringen, die elke outfit een boost geven, van party tot zakelijk. Deze basics zijn verkrijgbaar in goud en zilver en passen perfect bij de rest van je sieraden. Lange oorbellen zijn een andere variant: ze vallen extra op en zijn perfect voor een chique feestje. En vergeet de gekleurde statement oorbellen niet! Met edelsteen oorbellen voeg je eenvoudig een vleugje kleur toe aan je outfit.

 

Mixen & Matchen

Ben je gewend aan kleine oorbellen? Probeer dan eens de lichte statement oorbellen van By Lin Jewellery tijdens een feestje of festival, de perfecte gelegenheid om opvallende oorbellen te dragen. Draag je altijd al grote oorbellen? Dan is het tijd om te experimenteren met combinaties. Grote oorbellen samen met kleine studs of minimalistische oorbellen creëren een unieke earparty.

Styling Tips

Vind jij het lastig om een gekleurde statement oorbel te combineren met je outfit? Kijk dan naar de kleuren uit de oorbellen en match deze met een item waarin deze kleur ook terug komt! Verbinding is key!

Voor een ultieme earparty combineer je grote oorbellen met persoonlijke initial oorbellen, trendy pareloorbellen en een ear cuff. Of creëer een volledige earparty in één keer met een oorbellenset. Heb je maar één gaatje? Laat dan extra gaatjes schieten zodat je volop kunt mixen en matchen.

Welke Statement Oorbellen Zijn Jouw Favoriet?

Shop ze snel en steel de show!

Terug naar blog